VÁROS

TURIZMUS


Mintavételi helyek 2021 Február 13-14

Érvénybe lépett a Covid automata. A hét folyamán folyamatosan van lehetőség tesztelésre a kórházban, a közegészségügyi hivatalnál (RUVZ) és a Szent Valéria központban. A hétvégén az önkormányzat újra tesztelési lehetőséget biztosít.
A megszokott módon leehetőség nyílik a regisztrációra is. Arra kérjük a szülőket (óvodás, iskolás), tanítókat és tanárokat, hogy csak az iskolákban megnyíló regisztrációs helyeken vegyenek részt a tesztelésen. Ezek a helyek külön az iskola működéséhez vannak igazítva. Amennyiben más helyre mennek, úgy a többi lakosnak fenntartott mintavételi helyeket terhelik. Az iskolákban történő regisztrációról a szülőknek az iskolák és óvodák pedagógusai adnak szívesen tájékoztatót.
Kérjük a szülőket, hogy akinek a gyereke óvodába és iskolába megy, lehetőség szerint mindkét szülő (egy kötelező) menjen el a tesztre, ezzel védve az iskolák működését.

Arra is kérünk mindenkit, hogy a regisztrációt vegye kötelező érvényűnek. Kerülje a több időpont foglalását és az időponthoz tartsa magát, ne menjen más időpontban bármelyik mintavételi pontra.
A várakozási időkről a hétvégén újra folyamatos lesz a tájékoztatás, kérjük indulás előtt tájékozódjanak.

Regisztráció: https://kntest.sk/