VÁROS

TURIZMUS


Értesítés

Komárom Városa ez úton tudatja, hogy 2009. július 1-én módosult a Szlovák Nemzeti Tanács községek vagyonáról szóló 138/1991 számú törvénye, mely meghatározza a városi vagyon értékesítésének módját. E törvény értelmében a vagyon átruházásának kizárólag három módja lehetséges:
-    nyilvános kereskedelmi versenytárgyalás útján
-    önkéntes árveréssel
-    egyenes eladással.

Komárom Városa évente többször hirdet meg nyilvános kereskedelmi versenytárgyalást szabad lakásainak eladására.  A szabad lakások nyilvános kereskedelmi versenytárgyalás útján történő eladására vonatkozó szándék, ill. a nyilvános kereskedelmi versenytárgyalás meghirdetése a hivatali hirdetőtáblákon, a város internetes oldalán, valamint a regionális újságban jelenik meg.

    Értesítjük az érdeklődőket, hogy Komárom Városa jelenleg hat eladásra szánt üres lakással rendelkezik.  A szabad lakások nyilvános kereskedelmi versenytárgyalás útján történő eladására való szándék meghirdetésére a későbbiekben a fent említett módon kerül sor. Részletes információkért a Komáromi Városi Hivatal Lakásosztályához lehet fordulni személyesen vagy a 035/2851 363 - as telefonszámon.